Dior is mijn naam en mijn stoute hakken staan klaar

Hi hallo,

Dior is mijn naam en mijn stoute hakken staan klaarIk ben Dior en heb zin om mijn stoute hakken aan te doen en om voor jou een stoute rol aan te nemen van bijvoorbeeld een gewillige secretaresse? Dior is mijn naam en mijn stoute hakken staan klaar om jou te ontvangen in een leuke rustige geile sfeer, en dat ik open doe in mijn mantelpakje en je erg doordringend aan kijk om mijn opdracht te vervullen?

Of heb je zin in mij als stout, brutaal school meisje die je expres laat nablijven, voor extra bijscholing omdat ik te vaak spijbel meester?

Of heb je me liever als dienstmeisje? Dat ik je grondig afstof en proper maak voor de verdere reis die je moet vervolgen. Bij mij kan het allemaal want ik ben zot op geile rollenspellen! Ik wil ook je pols en pikslag graag meten in een stout geil Zusterpakje.

Ik zal dit niet te vaak doen, maar één ding weet ik wel dat ik hier volledig van zal gaan genieten.
En ik doe ook flink mijn best om jou wensen te vervullen zodat je voldaan je weg vervolgd en bij de 2e x niet twijfelt
om een vervolg afspraak met deze 27 jarige vlam te maken. Ik heb een grote heftige sexdrive en kan niet wachten om je te plagen en lekker op mijn knietjes je gulp open te ritsen en je lul vochtig te maken met mijn warm nat mondje.
Mijn tong die langzaam over je dop glijd tot ie op volledige op sterkte is om dan gebukt, holle rug met kontje omhoog, gezicht in het kussen en je harde knots in m’n strak nat kutje te schuiven.

Of heb je liever dat ik op je harde paal ga zitten?

Hoi dan, ik ben Dior aangenaam kennis te maken. Ik zal je ontvangen in Deurne ,waar wij meerdere uurtjes samen kunnen genieten.
Ik vraag €100  voor een krachtig halfuurtje en 150 per uur. Je kunt me bellen als je graag wilt langskomen waar wij volledig onzelf kunnen zijn en met volle teugen kunnen genieten. voor extra’s geldt wel een meerprijs maar daar komen wij wel uit.

Hopelijk tot snel xxx de beller is sneller dus bel me ff op 0032476038780
mailen beantwoord ik ook maar nooit op tijd dus kan enke uren of 1 dag duren – sylviahot112@yahoo.com

Wil je ook sponsor worden door een eigen bericht op gangbangparty te plaatsen? klik hier

Please Login to Comment.

nl_NLNL_NL
en_USEN nl_NLNL_NL